Het is tijd

om met een natuurlijke aanpak leiderschap
te nemen over jouw ADHD symptomen.

Niet alleen voor jouw geluk, maar ook voor
de groei van jouw onderneming

Ik wil GRIP op ADHD

“When a flower doesn’t bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower”

Alexander den Heijer

In het 1:1 traject gaan we gedurende 4 maanden samen aan de slag

Dit traject is voor ondernemers met ADHD die op zoek is naar een andere manier van managen van ADHD-symptomen dan de standaard aanpak. Jij bent open-minded en bent nieuwsgierig naar de positieve invloed die aanpassingen in voeding, leefstijl aanpassingen en het toevoegen van de juiste supplementen die persoonlijk op jou zijn afgestemd kan hebben.

Daarnaast sta jij open voor coaching op het gebied van emotionele intelligentie (EQ). Denk hierbij aan het actief ontwikkelen van jouw zelfbewustzijn, zelfregulatie (oa. emoties en emotie eten), motivatie, het gezond inzetten van jouw empathisch vermogen en grenzen stellen en het opbouwen van relaties zoals vriendschappen, werkrelaties en jouw zakelijke netwerk.

Jouw ADHD managen

Mogelijk gebruik je nu medicatie en wil je hier mee stoppen of wil je dit afbouwen, omdat je het gevoel hebt dat je niet meer jezelf bent en dat de leuke kanten van ADHD worden afgevlakt. Ik neem je stap voor stap mee in het plan van aanpak dat we samen opstellen.

Om tot de juiste gezondheidsadviezen te komen maak ik oa. gebruik van laagdrempelige bloedtesten met een vingerprik (en soms van verder laboratoriumonderzoek indien nodig en altijd in overleg) Je krijgt vervolgens persoonlijk advies ten aanzien van de voeding en suppletie die jij het best kunt inzetten om jouw ADHD te managen. Je leert ook wat je beter kunt vermijden en waarom.

5 X Wat levert het traject je concreet op?

 

1.     Een persoonlijk advies en game plan op basis van JOUW behoefte en geen random advies zoals bij veel algemene therapeuten.

2.     Meer energie, vrijwel direct na de start met de  juiste voeding en supplementen

3.     Gezonde en makkelijke ADHD proof recepten waar je keer op keer toegang toe hebt

4.     Je ervaart rust in jouw hoofd waardoor je met      helderheid beslissingen durft te nemen zowel zakelijk als privé

5.     Jij bent in control, dat geeft je een boost in zelfvertrouwen!

Wat je extra krijgt

Bovendien ontvang je superhandige tools zoals een voedingsdagboek en een uitgebreid assessment met waardevolle tips die op jou persoonlijk zijn afgestemd. Dit kun je als naslagwerk gebruiken, wat je keer op keer kunt teruglezen. Zie het als jouw persoonlijke handleiding.

Extra fijn: Als je met mij gaat samenwerken ontvang je de 7-daagse Mini Challenge Voeding & ADHD twv. 9,95 euro gratis!

Jouw investering: 850 euro ex BTW

Ben jij er klaar voor om de versie van jezelf te worden waar je naar verlangt? En met deze energieke en stabiele versie van jezelf jouw bedrijf (verder) te laten groeien?

Grip traject

GRIP model

De GRIP methode biedt een natuurlijke aanpak voor het managen van ADHD symptomen door aanpassingen in voeding en leefstijl en toevoegen van suppletie op basis van een persoonlijk advies.

Coaching op Emotionele Intelligentie (EQ) ondersteunt de coachee op het cognitieve vlak. Al de onderdelen uit het model samen bieden de coachee een complete aanpak bij ADHD.

Ik ben Victoria…

…en ik leer je hoe je met een natuurlijke aanpak en het ontwikkelen van jouw emotionele intelligentie jouw ADHD leert managen.

Victoria Zinzino

Voor wie is dit traject niet geschikt?

Als jij niet 100% een JA voelt, doe het niet. Daar krijgen we beiden spijt van.

Als jij liever blijft hangen in een slachtofferrol, dan zijn we geen match.

Als je verwacht dat ik het werk voor je ga doen, dan passen we niet bij elkaar.

Als je je niet kunt committeren aan het werk en de aanpassingen die voortvloeien uit de persoonlijke aanpak en coaching, dan past deze vorm niet bij jou.

Als jij gezondheid ziet als een kostenpost in plaats van een investering, dan hebben we niet dezelfde zienswijze.